Μπάμπης Λαζαρίδης: «Ακόμα και νεκρός πουλάει» λέει η αδερφή του!- Μία κόντρα άνευ προηγούμενου έχει ξεσπάσει τις τελευταίες

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Ακόμα και νεκρός πουλάει» λέει η αδερφή του!- Μία κόντρα άνευ προηγούμενου έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της οικογένειας του Μπάμπη Λαζαρίδη και της τελευταίας συζύγου του, Πόπης Μαλλιωτάκη.

Αφορμή αποτέλεσε η πρόταση που δέχτηκε η τραγουδίστρια για να κάνει ριάλιτι την προσωπική της ζωή.

Η οικογένεια του επιχειρηματία, που δολοφονήθηκε το 2008, δήλωσε από την αρχή την αντίθεσή της και μάλιστα απείλησε με ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές.

Η αδερφή του, Λίτσα Λαζαρίδη, μίλησε στη «Super Κατερίνα» και ξέσπασε, κάνοντας αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

Είπε συγκεκριμένα
«Μέχρι τώρα δεν ήθελα να βγω, αλλά με τα ψέματα που λέγονται, κάπου φόρτωσα. Ο αδελφός μου ακόμα και νεκρός πουλάει. Έτσι δεν είναι; Πάντα ήμουν δίπλα στην Πόπη Μαλλιωτάκη, τη στήριζα σε ό,τι κι αν έλεγε και σε όποιο κανάλι κι αν έβγαινε.

Αν θυμάστε, έβγαινε και κατηγορούσε την Ηλιάδη, τώρα τελευταία τα βρήκαν, χωρίς να βρεθούν τα παιδιά τους. Δεν δέχομαι να προσβάλλεται η μνήμη του αδελφού μου. Αν θέλουν να ειπωθούν αλήθειες, να ερωτηθεί και η μητέρα και εγώ για να γίνει σωστά η ταινία μικρού μήκους. Όπως έκανε και το βιβλίο; Ούτε αυτό έγινε. Είναι διαφημιστικά κόλπα για να ανεβάζουν τα κασέ τους.

Αν θέλει να κάνει ταινία τη ζωή της, θα πρέπει να βρει κι έναν ηθοποιό να παίξει τον ρόλο του Γεωργουλέτη, του πρώτου συζύγου της. Ξέρει εκείνη γιατί το λέω αυτό. Εφόσον θέλει και η Αγγελική Ηλιάδη να πρωταγωνιστήσει, ας πρωταγωνιστήσει και η πρώτη γυναίκα του αδελφού μου που σήμερα έχει μία κόρη, την ανιψιά μου τη Μαρία που είναι μία άριστη ποινικολόγος.

Λαζαρίδης: Ξεσπά η αδερφή του

Όταν η Πόπη Μαλλιωτάκη γνώρισε τον αδελφό μου, η πρώην σύντροφός του ήταν έγκυος. Τότε εκείνη ήταν με τον πρώην σύζυγό της στο Ντίσελντορφ, έμπλεξε ο αδελφός μου μαζί της, έφυγαν στην Ελλάδα. Δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της η ανιψιά μου. Από την Πόπη Μαλλιωτάκη δεν επιτράπηκε ποτέ στον αδελφό μου να πάει να δει την κόρη του.

Όσον αφορά στη σχέση της Μαλλιωτάκη και της Ηλιάδη, αυτά είναι διαφημιστικά κόλπα. Τους ρωτάς αν βρεθήκανε τα παιδιά τους; Εμένα με νοιάζει να μην προσβάλλεται η μνήμη του αδελφού μου. Μέχρι εδώ!».