Πριν από έναν χρόνο ακριβώς ο νεαρός Παναγιώτης Τσαταλπασιδης από το Λιβαδοχώρι Σερρών είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να τραματιστεί πολύ σοβαρά και να κοπεί το ένα του πόδι. Με τεράστια προσπάθεια των γιατρών του Νοσοκομείου Γεννηματά Θεσσαλονίκης , πολλά χειρουργεία και μακροχρόνια νοσηλεία το πόδι του νεαρού Παναγιώτη σώθηκε. Σήμερα μετά από  πολλές φυσικοθεραπείες ξεκίνησε και κάνει  μερικά βήματα και όνειρα για την ζωή.

Σήμερα ανήμερα των γενεθλίων του ο νεαρός έκανε μία συγκλονιστική ανάρτηση στο facebook ευχαριστώντας όσους στέκονται δίπλα του σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που δίνει….

 

Δείτε τι έγραψε:

Λένε πως η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες…σε εμένα ήταν γενναιόδωρη!!! Έχω γενέθλια σήμερα και όχι γιατί με γέννησε η μάνα μου αυτή την ημέρα αλλά γιατί ο θεός μου έδωσε ακόμη μια ευκαιρία να δω ξανά το φως της ημέρας,να αναπνεύσω ,να αγκαλιάσω τους δικούς μου ανθρώπους!!! Άνθρωποι που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή…. γονείς, αδέλφια,η Δέσποινα μου,συγγενείς, φίλοι, γιατροί, νοσηλευτές και κόσμος που μπορεί να έχουμε ανταλλάξει απλά ένα γεια αλλά ήταν και συνεχίζουν να είναι πλάι μου , συνοδοιπόροι μου σε αυτό το ταξίδι!!!! Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για όλη αυτή την στήριξη!!! Εύχομαι ολόψυχα ο θεός να σας δίνει υγεία, υπομονή και να μην τα παρατάτε ποτέ όπως έκανα και συνεχίζω να κάνω κι εγώ γιατί η ζωή είναι λίγη και λήγει!!!! Καλή χρονιά!!!

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Τσαταλπασιδη στο facebook