Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνει ότι πρόκειται να γίνουν εργασίες επισκευής και αντικατάστασης κιγκλιδωμάτων στη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής στο ρεύμα προς Κασσανδρεία  από σήμερα Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 έως την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 από τα συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στις δυο πλευρές της γέφυρας, ενώ θα αποκλείονται εναλλάξ από την κυκλοφορία η αριστερή και η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 07.00’ το πρωί και το πέρας τους καθημερινά στις 17.00’.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τις υποδείξεις της Τροχαίας και των εργαζομένων στα συνεργεία.

Επιπλέον εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές στη Λεωφόρο Παπανικολάου εντός του οικισμού της Εξοχής Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της οδού Αγίου Στεφάνου έως τη διασταύρωση της οδού Αγίου Παντελεήμονα με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη στη λωρίδα ανόδου της οδού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 07.00’ το πρωί.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τις υποδείξεις της Τροχαίας και των εργαζομένων στα συνεργεία.