Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και σχολίασε όλα όσα έγιναν στην Λεωφόρο, με αφορμή το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού και τις δηλώσεις του Βρέντζου εναντίον της Κυβέρνησης. Ο γνωστός δημοσιογράφος προχώρησε σε μία αποκάλυψη, σύμφωνα με όσα γνωρίζει, όπως υποστήριξε. Τόνισε πως η επίθεση του Μαρινάκη μέσω και του Βρέντζου στο Μαξίμου, έγινε γιατί έχασε μία δουλειά δισεκατομμυρίων ευρώ, από την οικογένεια Βαρδινογιάννη!

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είπε τα εξής:

“Ο καημένος ο Μίτσελ είναι συνηθισμένος από τα ευρωπαϊκά γήπεδα και αρχικά είπε την αλήθεια. Το πέναλτι ήταν καθαρό. Οι Ολυμπιακοί δείχνουν το χέρι εάν πιάνει τον Αβιλά από τον λαιμό. Η προσωπική μου άποψη είναι πως ο Βρέντζος είναι ένα καραγκιοζάκι του Μαρινάκη. Δεν αποτελεί ύβρη αυτό που λέω. Ο Βρέντζος είναι παρελκόμενο του Μαρινάκη και λέει ότι του πούνε. Ως γνώμη του Μαρινάκη έχει ενδιαφέρον. Ο Μητσοτάκης είναι πολιτικός συνεταίρος του. Εάν χάσει ο Μητσοτάκης τις εκλογές από τον Τσίπρα, τι θα λέει ο Μαρινάκης; Αυτά είναι ανέκδοτα που λέγονται”.

Τριανταφυλλόπουλος: Τι κρύβεται από πίσω; Τι θέλει να πάρει ο Μαρινάκης;

“Πιστεύω ότι η επίθεση του Μαρινάκη και του Βρέντζου στην κυβέρνηση, έγινε διότι έχασε με γνωστή του εταιρία, την αποκομιδή των απορριμμάτων της Αττικής. Η δουλειά δόθηκε σε εταιρία συμφερόντων του Βαρδινογιάννη και σε άλλη εταιρία. Μιλάμε για δουλειά δισεκατομμυρίων. Επίσης ζητά ο Μαρινάκης να πάρει παράταση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Σε ένα ντέρμπι δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία η ισοπαλία. Όμως το πέναλτι ήταν καθαρό, όπως το χαρακτήρισε ο Μίτσελ. Ηταν ανοησία και έλλειψη ψυχραιμίας από τον παίκτη του Ολυμπιακού”.

– Για όλα όσα είπε ο Βρέντζος, δεν πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας;

“Αυτά είναι υπερβολές που δεν λαμβάνονται υπόψιν. Και ο εισαγγελέας δικός τους είναι. Και ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι δικός τους. Δεξιός εννοώ. Εδώ είναι η επανάσταση της δεξιάς. Αποκαλούν οι μεν τους δε, φασίστες. Καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει. Ο Μητσοτάκης θα μιλήσει στον Χατζηνικολάου στον Αντένα. Ότι έχει συμφωνήσει να πει, αυτά θα πει. Αυτές οι συνεντεύξεις δεν έχουν ενδιαφέρον για εμένα. Δεν υπάρχει κάτι το μη αναμενόμενο. Δεν πρόκειται να βγάλει είδηση. Όσο για το Μαξίμου, εάν έχει τα “γκάτς” το Μαξίμου κάτι θα βγάλει.

Τι μου λέτε τώρα; Πιέζει ο Μαρινάκης να πάρει αυτά που θέλει να πάρει, τα απορρίματα της Αττικής. Προσέφυγε εναντίον γνωστής εφημερίδας πρόσφατα, έχασε την υπόθεση, πλήρωσε και 4500 ευρώ δικαστικά έξοδα και είναι πολύ θυμωμένος. Τα ζωντανά τα θέλουν μαζί. Τρώνε το σανό. Αυτά όμως είναι αστειότητες. Και τα ζωντανά υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. Και στον Πηνειό και στον Έβρο και στην Κρήτη. Έχει παντού ζωντανά. Το μαντρί να είναι καλά”.