Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά και την κρίση που πέρασε με την αρραβωνιαστικιά του, έφυγε πάλι για Λονδίνο.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά και την κρίση που πέρασε με την αρραβωνιαστικιά του, έφυγε πάλι για Λονδίνο.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε μέσα από τα Instastory του πως η κρίση που πέρασε η σχέση του με την αγαπημένη του Νάνσυ ανήκει στο παρελθόν και οι δυο τους πλέον είναι και πάλι μαζί.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Τι αποκάλυψε για την σύντροφό του, Νάνσυ

Πριν αναχωρήσει για Λονδίνο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend”. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Υπήρξε μια παρεξήγηση και υπήρξε χωρισμός πριν λίγες ημέρες αλλά όλα καλά. Όταν υπάρχει έρωτας, αυτά συμβαίνουν. Το ότι χωρίσαμε και αυτό άλλαξε και τώρα πάω να αρραβωνιαστώ δείχνει ότι υπάρχει έρωτας. Θα βάλω τα γέλια σε όλους που λέγανε ότι πρόκειται για fake σχέση. Θα έβρισκα μια κοπέλα στην Ελλάδα και θα με κυνηγάγατε παντού να δείτε που είμαι και τι κάνω».

«Σαφώς και φοβάμαι μην ξαναυπάρξουν περιστατικά ζήλιας με τη Νάνσυ. Ήμουν ειλικρινής και της είπα ότι αν διανοηθεί να ξανασυμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο… Αντιθέτως θα πρέπει να θαυμάζει τον άντρα της που έχει κοιλιακούς και γυμνάζεται και έχει αυτή τη fitness ζωή» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Σε ερώτηση δε, της δημοσιογράφου για τα σχόλια που αφορούν τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απάντησε, «Είναι πάρα πολύ αστείο και χάνουμε χρόνο με το να συζητάμε αν κάποιος είναι gay, straight ή bye. Είναι γελοίο. Εγώ όμως χαίρομαι που έχω βγάλει αυτή την εικόνα προς τον κόσμο γιατί ό,τι θέλω τους το πουλάω και το τρώνε τέλεια».