Μεγαλείο ψυχής δείχνει η τραγική μητέρα που έχασε τον 16χρονο γιο της από οξεία κεραυνοβόλο εγκεφαλομηνιγγίτιδα δωρίζοντας τα όργανά του.

Ο γιος της Παρασκευής Κολλιοπούλου, η οποία μίλησε στο protothema.gr, έφυγε απο τη ζωή χτυπημένος από οξεία κεραυνοβόλο εγκεφαλομηνιγγίτιδα μόλις στα 16 του χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του. Η απόφαση της μητέρας του να δωρίσει τα όργανά του, όπως η ίδια λέει, ήταν κάτι που θα έβρισκε σύμφωνο τον γιο της.

 

Όσα δήλωσε η μητέρα
«Eίμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν με την απόφασή μας να δωρίσουμε τα όργανά του. Ήταν ένα γενναιόδωρο παιδί, και ό,τι και να του ζητούσες, δεν έλεγε ποτέ όχι. Αυτό που με κρατάει ζωντανή αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Ντίνος έδωσε ζωή σε εφτά ανθρώπους, ότι κάπου χτυπάει η καρδιά του ακόμα κι ότι κάπου ανασαίνει ο πνεύμονάς του. Νιώθω ότι νοερά είναι κοντά μας, ο γιος μου» λέει η μητέρα του 16χρονου και συνεχίζει: «Κάποιοι άνθρωποι υποφέρουν και νομίζω ότι η δωρεά οργάνων είναι ό,τι καλύτερο για μια ψυχούλα που έφυγε. Όλη η οικογένεια αποφασίσαμε να δωρίσουμε τα όργανα του παιδιού μας. Ήταν ένας “αθώος γίγαντας”, έτσι τον αποκαλούσαν οι συμμαθητές του στο σχολείο. Είχε όνειρα και στόχους».