Με μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο διοικητήριο Σερρών και πορεία στους δρόμους στο κέντρο της πόλης κορυφώθηκε την Τετάρτη 8 Μαρτίου η 24ωρη Πανελλαδική Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ και συμμετείχε το νομαρχιακό τμήμα των Σερρών.

Με αιτήματα να μπει τέρμα στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για την τραγωδία των Τεμπών εργαζόμενοι όλων των κλάδων του δημοσίου πήραν μέρος στην απεργία.

Στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ συμμετείχαν ο σύλλογος εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, η ΕΛΜΕ Σερρών, ο σύλλογος υπαλλήλων του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, ο σύλλογος εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας Σερρών, η Ένωση Νοσοκομειακών γιατρών, ο σύλλογος εργαζομένων στην Περιφερειακή Ένωση Σερρών, ο σύλλογος εφοριακών υπαλλήλων Σερρών, ο σύλλογος ΟΤΑ, ο ιατρικός και φαρμακευτικός σύλλογος Σερρών.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Σερρών που νωρίτερα με ανακοίνωσή του καλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει.

πηγή: https://www.anexartitos.gr/serres-maziki-symmetochi-stin-sygkentrosi-kai-poreia-tis-adedy-dolofonoi-to-synthima-poy-kyriarchise-80-fotos?utm_source=webpushr&utm_medium=push&utm_campaign=115297