Ο Δανός τεχνικός, με δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στάθηκε στην αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών του, αλλά και την καλή αμυντική λειτουργεία της ομάδας του, ενώ μίλησε και για τις αναγκαστικές αλλαγές των Λαντρ και Μποτία.

Αναλυτικά:

Για το τι δεν πήγε καλά για να έρθει η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Κηφισιάς: «Δεν υπάρχει κάτι που δεν λειτούργησε, οι παίκτες έκαναν καλό παιχνίδι τακτικά, είχαμε καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες μου έπαιξαν με καρδιά μετά από δύο άσχημα παιχνίδια, ο Πανσερραϊκός σκόραρε με μία ευκαιρία».

Για το τι θέλει να δει στα επόμενα παιχνίδια ώστε να έρθει η παραμονή στη Stoiximan Super League: «Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το ξέραμε από πριν μετά από δύο άσχημα παιχνίδια. Βελτιώσαμε την άμυνά μας, κοιτάμε μπροστά. Θέλουμε να δείξουμε κάποια πράγματα με βάση τον χαρακτήρα και θα συνεχίσουμε έτσι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Για τις δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού (Λαντρ – Μποτία): «Παρά τα προβλήματα που είχαμε, όποιος μπήκε στο γήπεδο, μπήκε για να προσφέρει. Το είδαμε σε όλο το παιχνίδι. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε για τους τραυματίες. Το σημαντικό είναι ότι ένας έπεφτε και ο άλλος σηκωνόταν, ήταν εκεί για την ομάδα».