Μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και την απόδοση των παικτών του στα τελευταία λεπτά, θέλει να κρατήσει από το ματς με την Κηφισιά ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού μετά το 1-1 κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων, τόνισε ότι η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη, ξεκαθάρισε ότι αυτές οι αναμετρήσεις, κρύβουν πάντα ένα μεγάλο άγχος, ενώ έκλεισε αναφερόμενος και στο ντεμπούτο του Μπετανκόρ το οποίο αποδείχθηκε τυχερό

Αναλυτικά:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, τα παιχνίδια αυτά έχουν πολύ μεγάλο άγχος μέχρι το τέλος έχουμε να δώσουμε πολλούς αγώνες ακόμα, είναι ομάδες που κλείνονται στην άμυνα το οποίο είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και γνωρίζουμε πως όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος θα είναι δύσκολα.

Στα τελευταία λεπτά βελτιωθήκαμε, παρουσιάζοντας μια καλύτερη εμφάνιση και αυτός πρέπει να είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε. Ξεκινήσαμε με έναν, αλλά στη συνέχεια βάλαμε και δεύτερο επιθετικό, κάτι που μπορεί και να το κάνουμε στο μέλλον, ανάλογα την εξέλιξη του παιχνιδιού. Έχουμε τέσσερις σέντερ φορ, με έναν καινούργιο τώρα και είναι μια επιλογή που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να παίζει με δύο σέντερ φορ».

Για το ντεμπούτο του Μπετανκόρ: «Είμαι ευχαριστημένος από το ντεμπούτο του, διότι ήρθε με διάθεση να παίξει και αυτό είναι που ζητάω από τους ποδοσφαιριστές να έχουν όρεξη για να βοηθήσουν την ομάδα».