Πιστή στις προεκλογικές της δηλώσεις η νέα διοίκηση της ΟΕΒΕΣΣ παραμένει στο πλευρό των επαγγελματιών, όχι μόνο των Σερρών, αλλά και της σερραϊκής περιφέρειας, και επισκέπτεται τα κατά τόπους σωματεία του Νομού, που ανήκουν στο δυναμικό της, προκειμένου να καταγράψει προβλήματα και να δώσει λύσεις, όπου αυτό γίνεται.

Το βράδυ της Δευτέρας (7/11/2022), σύσσωμο το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣΣ είχε συνάντηση με το Προεδρείο της Ένωσης Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ηράκλειας κ’ Περιφέρειας στην Ηράκλεια, όπου και συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τους εκεί επαγγελματίες και μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο κατατέθηκαν προτάσεις για την περαιτέρω στήριξη των επαγγελματιών της περιφέρειας.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ, Σωτήρης Κοτσαμπάς αυτό που ζήτησε από τα μέλη του προεδρείου της ένωσης Ηράκλειας ήταν να κατατεθεί μια συνολική θεματολογία με τα ζητήματα που απασχολούν το σωματείο, τόσο σε επίπεδο εσωτερικής οργάνωσης, όσο και στη βάση στήριξης μελλοντικών δράσεων εξωστρέφειας και ενημέρωσης πάνω στα νέα εργασιακά δεδομένα.

Τόνισε μάλιστα, για άλλη μία φορά πως τα μέλη της ΟΕΒΕΣΣ, έχουν ένα ισχυρό όπλο στα χέρια τους, το ερευνητικό ινστιτούτο της ΓΣΕΒΕΕ, το ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ, το οποίο θα μπορούσε να σταθεί πολύτιμος αρωγός και μέσω σχετικών ερευνών να στηρίξει και να προωθήσει ενέργειες, που έχουν ως στόχο την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων με γεωγραφικό προσδιορισμό.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Ηράκλειας, Νικόλαος Βάκας, ενημέρωσε το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣΣ τόσο για τα αποτελέσματα των εκδηλώσεων που ήδη έλαβαν χώρα το παρελθόν διάστημα στην Ηράκλεια, όσο και για τις μελλοντικές, που ήδη οργανώνει η Ένωση ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών και όχι μόνο, ενώ σύσσωμο το τοπικό προεδρείο μοιράστηκε το ενεργό όραμά του για ενίσχυση των επαγγελματιών της Ηράκλειας, βάσει συγκεκριμένου προγραμματισμού δράσεων εξωστρέφειας και προώθησης του τοπικού επιχειρείν.

Επόμενη συνάντηση της ΟΕΒΕΣΣ θα είναι με το προεδρείο της ΕΒΕ Αλιστράτης.