Λίγα λόγια για το έργο
Ένα καλώδιο τηλεφώνου χωρίζει το χθες με το σήμερα.Ένα τηλεφώνημα ενώνει δύο γυναίκες.Λόγια αγάπης και μίσους διαρκώς αιωρούνται στον αέρα. Λόγια ανείπωτα και χιλιοειπωμένα,σκέψεις,μυστικά,κατηγορίες,παράπονα και εξηγήσεις.Μια σχέση καρμική.Μια σχέση μάνας με κόρη,μια καθημερινή ρουτίνα,μια συνεχής αγωνία,μια διαρκής σύγκρουση,ένα βαθύ δέσιμο,ένα τεράστιο σ αγαπώ.
Η Αλίκη νιώθει πιο μόνη από ποτέ.Η διαδρομή της ζωής της μοιάζει με τούνελ δίχως γυρισμό,η απουσία του ιδανικού συντρόφου είναι εκκωφαντική στην καρδιά της και η αγάπη της μάνας φαντάζει μαρτύριο φρικτό.Όλα λάθος στο διάβα της και ρίχνει το ανάθεμα σε εκείνη,που της έδωσε πνοή και γάλα,που την γαλούχησε με αξίες και ιδανικά και της μαλάκωσε τη ψυχή.Τώρα περιφέρεται σαν ζωντανή-νεκρή στο αφιλόξενο,σκοτεινό δωμάτιο και μάταια προσπαθεί να γατζωθεί απο μια χαραμάδα με φως.
Το καλώδιο θα κοπεί για πάντα,ο ομφάλιος λώρος θα κοπεί για πάντα..μόνο το μαύρο φόρεμα εκείνης και η μυρωδιά της χλωρίνης που αναβλύζει από τα χέρια εκείνης θα της θυμίζουν τη παρουσία της.Γιατι μαμά;
Είδος:Κοινωνικό
Η παράσταση είναι αυστηρά ακατάλληλη για παιδιά
Συντελεστές
Κείμενο :Τζωρτζίνα Τζήλιου
Ερμηνεία :Γωγώ Γκουλουράκη
Παραγωγή :FGEvents
Ήχος-Φώτα :Χρήστος Ηλιόπουλος
Φωτογραφίες :Αγγελος Μπαντάζος
Χώρος:ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ Κεντρική Σκηνή-Θέατρο Αστέρια
Σάββατο 11 Μαρτίου
Κυριακή 12 Μαρτίου
Ώρα 20.30
Τιμή εισιτηρίων 8€