υπό την αιγίδα του INTERACT και στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022

 

Με στόχο την παρουσίαση έργων που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο των Διασυνοριακών Προγραμμάτων INTERREG της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το INTERACT με κύριους επισκέπτες Υψηλόβαθμα Στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «κάνει στάση» στην πόλη μας, ώστε να παρακολουθήσουν εκδήλωση στο Επιμελητήριο Σερρών, με κύριο σκοπό την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Διασυνοριακού έργου EMPLOYOUTH, που υλοποίησε με επιτυχία το Επιμελητήριο. Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022 και επιδιώκει να φέρει στο επίκεντρο και να προβάλει έργα με ωφελούμενους τους νέους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 στην αίθουσα «Γ.Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου Σερρών , στις 11.00-13.00 και σε αυτήν θα παραστούν επίσης, η Προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής INTERREG, κα Μπουζιάνη, Συντονιστές και Στελέχη των Προγραμμάτων INTERREG, και των Κοινών Γραμματειών, καθώς και εταίροι και νέοι ωφελούμενοι του έργου EMPLOYOUTH.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κος Αθανάσιος Μαλλιαράς και ο Αντιπεριφερειάρχης  Σερρών, κος Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ενώ για την εμπειρία της από την αξιολόγηση των επιχειρηματικών σχεδίων του έργου EMPLOYOUTH,  θα μιλήσει η κα Μαρία Αναστασιάδου – Σαββαϊδου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας ΦΙΜΠΡΑΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Α.Ε. Επίσης, ο Ευρωβουλευτής, Κος Στέλιος Κυμπουρόπουλος, θα κάνει μία σύντομη διαδικτυακή παρέμβαση.