Ανησυχούν οι κάτοικοι στην ανατολική Αττική μετά την είδηση ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο βιαστής με το λευκό βαν

Ανησυχούν οι κάτοικοι στην ανατολική Αττική μετά την είδηση ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο βιαστής με το λευκό βαν – Πώς τον ανακάλυψαν

Ανησυχία προκαλεί η είδηση ότι ο βιαστής με το λευκό βαν κυκλοφορεί ελεύθερος στην ανατολική Αττική. Ο βιαστής με το βαν είχε καταδικαστεί το 2016 σε 26 χρόνια για δύο βιασμούς παιδιών και μια απόπειρα βιασμού όμως σήμερα έξι χρόνια μετά την καταδίκη του και έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, είναι και πάλι έξω. Μάλιστα, κινείται στην περιοχή της Λαυρεωτικής, όπου ζει και εργάζεται.

Πώς ανακάλυψαν τον βιαστή με το βαν

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής στο MEGA, ο συγκεκριμένος άνδρας όταν μιλάει κάνει λόγο για σεξουαλικές διαστροφές και το πρώτο καμπανάκι «χτύπησε» όταν είχε μία συζήτηση με παιδιά και τους είπε ότι θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια.

Το δεύτερο περιστατικό που δημιούργησε ανησυχία στους κατοίκους της Λαυρεωτικής ήταν όταν είδαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο με τη μηχανή του έξω από ένα κατάστημα, όπου έκανε πάρτι το Γυμνάσιο.

«Έτυχε να γνωρίσω τον κύριο αυτόν σε καφενείο της περιοχής και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η εμμονή του στο σεξ, στα ερωτικά βοηθήματα και οι συχνές αναφορές στην Ταϊλάνδη. Αυτό μας ώθησε με τους γνωστούς που βρισκόμασταν στην παρέα να ψάξουμε το όνομά του στο διαδίκτυο», είπε αρχικά κάτοικος της περιοχής που είδε τον βιαστή με το βαν.

«Αυτό που βρήκαμε ήταν σοκαριστικό… Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο παιδεραστής με το άσπρο βαν που είχε καταδικαστεί το 2016 σε 25 φυλάκιση και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, ζει και εργάζεται στην περιοχή μας».

«Πώς προστατεύουμε εμείς την κοινωνία μας; Η διαστροφή του έχει σωφρονιστεί;», αναρωτήθηκε. Ο κ. Δημήτρης ανέφερε μάλιστα ότι την πρώτη στιγμή έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικοί.

«Κινδυνεύουν και άλλα παιδιά»
«Όσο επικίνδυνος μπήκε, τιμωρήθηκε και μπήκε στη φυλακή, τόσο επικίνδυνος βγαίνει», ανέφερε η μητέρα του 13χρονου αγοριού που παραλίγο δεν έπεσε θύμα του δράστη.