Στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία πραγματοποιήθηκε η κηδεία του πατέρα του Παντελή Παντελίδη, Σταύρου Παντελίδη.

Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του, ο Σταύρος Παντελίδης έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας ξανά στο πένθος την οικογένειά του.

Pantelidis
Pantelidis1
Pantelidis2

 

Ο ίδιος νοσηλευόταν από τον Ιανουάριο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπεία του νοσοκομείου ΚΑΤ, μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Έδωσε μάχη για τη ζωή του αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 4 Μαρτίου.

Όπως ανακοίνωσε μέσα από τα social media ο Κωνσταντίνος, η κηδεία του πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία, ενώ θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Μεταμόρφωσης.

«Τρίτη 7/3 10:30 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του πατέρα του Παντελίδη Σταύρου στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία και μετά θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Μεταμόρφωσης. Ευχαριστούμε για την αγάπη σας», είχε γράψει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Ο γιος του Κωνσταντίνος Παντελίδης είχε μιλήσει στο «Πρωινό» για την κατάσταση υγείας του πατέρα του. «Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά».