Εκδίδεται από την Τουρκία στην Ελλάδα ο πατέρας του παιδιού, που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στα Τέμπη. Την είδηση επιβεβαίωσε στο Newsbomb.gr ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος είχε έρθει σε επικοινωνία με τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Ο πατέρας του 28χρονου μηχανοδηγού, Νίκου Ναλμπάντη, έπειτα από παρέμβαση του Τάκη Θεοδωρικάκου, θα εκδοθεί στην Ελλάδα και θα εκτίσει στη χώρα μας την ποινή του. Κι αυτό γιατί ο ίδιος επικοινώνησε προσωπικά από την πρώτη στιγμή με τον Σοϊλού για το θέμα. Ο Σοϊλού τόνισε στον Έλληνα υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημά του, αφού η Τουρκία έστειλε τα συλληπητήριά της στη χώρα μας για την τραγωδία στα Τέμπη, κάτι που είχε κάνει και η Ελλάδα μετά τον φονικό σεισμό στη γείτονα.

Ο Νίκος Ναλμπάντης ήταν μηχανοδηγός και βρισκόταν ως επιβάτης στην μοιραία αμαξοστοιχία που ενεπλάκη στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Την είδηση του θανάτου του 28χρονου έκανε γνωστή η σύντροφος του Νίκου Ναλμπάντη με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Η νεαρή γυναίκα είπε το τελευταίο αντίο στον επί χρόνια σύντροφό της με μία κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευσε με την ακόλουθη λεζάντα: «Αχ ψυχή μου, σε περιμένω εδώ να γυρίσεις. Να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω..».