Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μοιράστηκε μέσα από τα social media σκέψεις που αφορούν τις εναλλακτικές, εσωτερικές εκλογές που επιλέγει ο ηθοποιός να κάνει στον δικό του μικρόκοσμο.

Η διαδρομή που ο ίδιος επιθυμεί να ακολουθήσει πριν τις εκλογές
«Λίγο πριν τις εκλογές… Για να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρή η κρίση μου για το ποιοι πολιτικοί είναι οι κατάλληλοι για να κυβερνήσουν τη χώρα, κάνω πρώτα τις εκλογές στο δικό μου μικρόκοσμο».

«Ψηφίζω ποιοι και ποιες από τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς, συνεργάτες, γείτονες και όλους όσους σχετίζομαι, είναι άξιοι και άξιες για μέλη στη Βουλή της δικής μου ζωής. Δεν έχει σημασία αν λόγω κεκτημένης ταχύτητας ή συνήθειας ή βολέματος, ήταν για χρόνια πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές στη χώρα που ονομάζεται «ζωή του Θανάση». Πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να γίνετε μία επαναξιολόγηση τής χρησιμότητάς τους».

Τα ερωτήματα που θέτω πριν από την τελική απόφαση είναι
«Αγαπάνε στ αλήθεια τη «ζωή του Θανάση»; Χαίρονται με τις χαρές μου; Συμπαραστέκονται στις λύπες μου; Έχουν κάποιες ηθικές αξίες στις οποίες παραμένουν πιστοί ακόμα και στα δύσκολα ή οδηγός τής ζωής τους είναι το συμφέρον και η καλοπέραση; Το ένστικτό μου τους εμπιστεύεται;».

«Αφού με αποφασιστικότητα προχωρήσω στο ξεκαθάρισμα της προσωπικής μου ζωής, τότε θα είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσω και ποιοι πολιτικοί θα είναι χρήσιμοι για τη χώρα μου» καταλήγει ο Θανάσης Ευθυμιάδης στη λεζάντα με την οποία και επέλεξε να συνοδεύσει τη νέα του δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.