Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ ατόμων Ρομά και αστυνομικών δυνάμεων.

Την εξαφάνιση της 34χρονης συντρόφου του και μητέρας τριών παιδιών δήλωσε στις 11 Νοεμβρίου, ένας 35χρονος άνδρας Ρουμανικής καταγωγής στο Αστυνομικό Τμήμα του Πλωμαρίου.
Ένα εξαιρετικά ομιχλώδες τοπίο πίσω από την εξαφάνιση της νεαρής μητέρας. Η Λέσβος περιμένει απαντήσεις, μετά τα όσα ανέφερε ο άντρας της αγνοούμενης στους αστυνομικούς…

Η εξαφάνιση δηλώθηκε στην αστυνομία και η Λέσβος περιμένει τα νέα από τις αστυνομικές έρευνες. Η 34χρονη αγνοούμενη είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Όπως ανέφερε ο σύζυγός της, την τελευταία φορά που την είδε έξω από το σπίτι τους, της είπε να μπει μέσα. Εκείνη απομακρύνθηκε και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Οι Αρχές, εξετάζουν μια σειρά από βίντεο που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα και να φτάσουν στα ίχνη της.

Την εξαφάνιση της 34χρονης συντρόφου του και μητέρας τριών παιδιών δήλωσε στις 11 Νοεμβρίου, ένας 35χρονος άνδρας Ρουμανικής καταγωγής στο Αστυνομικό Τμήμα του Πλωμαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος και η σύντροφός του κατοικούν μόνιμα στην κοινότητα Μεγαλοχωρίου. Το βράδυ της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, η γυναίκα, σύμφωνα με τις αναφορές του συντρόφου της και τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία όταν δήλωσε την εξαφάνισή της, βρισκόταν έξω από το σπίτι.

Όταν εκείνος της ζήτησε να μπει μέσα, εκείνη έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Από τότε δεν επικοινώνησε ούτε με τον ίδιο ούτε και με κάποιον συγγενή ή φίλο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, σε εξέλιξη με τη συνδρομή της αστυνομίας και της πυροσβεστικής βρίσκεται η έρευνα για την ανεύρεση της γυναίκας η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει καρπούς.