Περιοδεία στις Σέρρες πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, όπου είχε συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς

Περιοδεία στις Σέρρες πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, όπου είχε συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς για την ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια. Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός από τους κατοίκους της πόλης με ιδιαίτερη θερμότητα. «Σε όποιο σημείο της χώρας βρεθούμε αντιμετωπίζουμε την ίδια απόγνωση και ανασφάλεια από τους πολίτες, από τους ανθρώπους της αγοράς, απέναντι σε αυτό το πρωτοφανές κύμα της ακρίβειας» δήλωσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε από τις Σέρρες ότι «δυστυχώς (η ακρίβεια) δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί γιατί δεν υπάρχουν ουσιαστικά μέτρα ανάκλησης της ακρίβειας διότι η κυβερνητική πολιτική θέλει να συνεχίζεται αυτή η λεηλασία προκειμένου να κερδίζουν κάποιοι λίγοι και ισχυροί».

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «η κυβέρνηση παίρνει (τα χρήματα) από τη μια τσέπη και τα δίνει στην τσέπη των καρτέλ. Αυτό δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο καθώς μέσα σε 15 ημέρες εξαντλείται το εισόδημα των πολιτών».

 

Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς | ΕΡΤ